Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στον συγκρότημα της Γεωπονικής Σχολής (πρώην ΤΕΙ) και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Κήπο των Ηρώων. Στον Κήπο των Ηρώων τον υποδέχτηκαν η δημοτική αρχή Μεσολογγίου προεξάρχοντος του δημάρχου Κώστα Λύρου.

Η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή του Μεσολογγίου ξεκίνησε με βασικά θέματα στην ατζέντα, τα προβλήματα των αλιέων αλλά και των ελαιοπαραγωγών.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στον συγκρότημα της Γεωπονικής Σχολής (πρώην ΤΕΙ) και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Κήπο των Ηρώων.

Στον Κήπο των Ηρώων τον υποδέχτηκε η δημοτική αρχή Μεσολογγίου, ενώ αρκετός κόσμος έδωσε το παρών έξωθεν του Κήπου αναμένοντας να υποδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο συνόδευαν οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θάνος Μωραΐτης και Γιώργος Βαρεμένος.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ από όλη την Αιτωλοακαρνανία καθώς και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου. Στο σημείο βρίσκεται και η πρώην υφυπουργός και βουλευτής Καστοριάς κ. Τελιορίδου.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντηση στον κήπο των ηρώων

Βίντεο συνολικό από την επίσκεψη στο Μεσολόγγι