Στη ζωή σε κάποιες περιστάσεις γενιούνται οι ήρωες που πρέπει να τους έχουμε ως πρότυπα. Τις τελευταίες μέρες, εαν και έχουν τιμηθεί όσο πρέπει, έχουν γεννηθεί οι νέοι μεγάλοι ήρωες της ανθρωπότητας που δυστυχώς δεν είναι βγαλμένοι από κάποιο διήγημα επιστημονικής φαντασία αλλά από την ίδια την ζωή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΑΤΡΟΙ

Είναι οι άνθρωποι που τις ώρες αυτές δίνουν την μάχη για να κρατήσουν στη ζώη τους συνανθρώπους μας που έχουν προσβληθεί από τον ιό, με μικρές νίκες και ήττες είναι οι άνθρωποι που δίνουν τον αγώνα για την δημόσια υγεία. Είναι οι Ιατροί, οι νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των νοσοκομείων ανά τον κόσμο. Μέσα από αυτές τις γραμμές θέλω να τους πως ένα μεγάλο Ευχαριστώ εκ μέρος όλων των συμπολιτών μου. Το ξέρουμε ότι σας το έχουν πει όλοι αλλά θέλω και γω με τη σειρά μου να σας το πω. Σας ευχαριστούμε!!!

Εσείς είστε οι πραγματικοί ήρωες και όχι οι ήρωες της επιστημονικής φαντασίας, εσάς πρέπει να έχουμε πρότυπο, γιατί εσείς κάνετε αυτό που μπορείτε, χωρίς να βλέπετε χρώμα, φυλή και οιτδήποτε άλλο. Εσείς βλέπετε μόνο τον άνθρωπο και ακόμα και αν νοιώθετε ότι δεν κάνατε όσα μπορούσατε, είστε ήρωες

Σας ευχαριστούμε

Σ.Κ.