Δεδομένων των εξελίξεων σχετικά με τον κοροναϊό και για προληπτικούς λόγους, στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναβολή των προγραμματισμένων «υπερτοπικών» εκδηλώσεων του κόμματος (σ.σ. που προϋποθέτουν μετακινήσεις και περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό συγκεντρωμένων).

Αποτέλεσμα εικόνας για Αναβάλλονται κεντρικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και το Συνέδριο της Νεολαίας, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνoΐό

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναβάλλεται το θεματικό προσυνέδριο για την αγροτική ανασυγκρότηση, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο. Επίσης, αναβάλλεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ), που προγραμματιζόταν να διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Μαρτίου. Αντίθετα, θα πραγματοποιηθούν κανονικά όλες οι τοπικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η οργάνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, «λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις σχετικά με τη σοβαρότητα των κρουσμάτων του κορωναϊού, η οργάνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αναβάλλει το Συνέδριό της. Θα ανακοινωθούν σύντομα νέες ημερομηνίες διεξαγωγής». Υπενθυμίζεται ότι επρόκειτο να ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη, και να ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Η ΑΥΓΗ