Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία αναφορικά με την τροπολογία για τις ποινές της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ αναμένεται κατέθεσε στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ονομαστική ψηφοφορία κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία της κυβέρνησης για ΠΑΟΚ -Ξάνθη

Η ονομαστική ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δια του Γ. Ψυχογιού κατήγγειλε την τροπολογία ως «απαράδεκτη» και αρκέστηκε να πει για τη στάση του κόμματός του «θα δούμε τι θα κάνουμε στη διάρκεια της συζήτησης».

Eνώ ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε πως «κάθε παρέμβαση και επιλογή του κ. Αυγενακη βάζει φωτιές και οδηγεί από το κακό στο χειρότερο. Παρέμβαση στη σύνθεση της Επιτροπής, σχολιασμός και αναίρεση της απόφασης της, τροφοδοσία διχασμου και έντασης, τροπολογία τροποποίησης βαθμολογίας πρωταθλήματος, και θα έχουμε και συνεχεία»

«Προχειρότητα, αναξιοπιστια, παραβίαση κανόνων δικαίου και νομοθετησης, αποφυγή διαλόγου και αδιαφάνεια. Πως λέμε αθλητικά ιδεώδη, το αντίθετο» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Και την κρίσιμη ώρα της ευθύνης επιλέγει να κρυφτεί και από την Βουλή. Και η κα Μενδωνη δηλώνει δημόσια ότι απειλείται με διχασμό η ελληνική κοινωνία. Και η ερώτηση είναι απλή. Από ποιον;;;» αναρωτήθηκε.

ΑΥΓΗ