Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Είχα καιρό να παρέμβω σε ζητήματα που αφορούν την πολιτική στην χώρα μας αλλά  δεν αντέχω άλλο, πρέπει κάποια πράματα να μπουν στην σωστή λογική. Το σύστημα τρέμει όποιος μπορούν να το ρίξουν. Μια κυρία εν ονόματι Ειρήνη Αγαπηδάκι είχε γράψει το 2017 τα εξής για τον τότε υφυπουργό υγείας:

Ήταν ένα μικρό Πολάκι…

Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιο-γιο. Κάθεται εκείνος και σκέφτεται «για να τα ζητάει αυτή, θα είναι πολύτιμα! Ποιος ξέρει μάλιστα πόσο πολύτιμα! Μιλάμε για χρυσάφι, ρουμπίνια, μπριλάντια! Σιγά μην της τα δώσω να πλουτίσει αυτή, να αποκτήσει όλη την εξουσία και να μείνω εγώ στον άσσο!»

Έτσι λοιπόν, τα κρατούσε το καημένο, τα κρατούσε, και κατάντησε σε αυτή την ηλικία να κυκλοφορεί με μια γεμάτη πάνα και να γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία.

Οτιδήποτε αρκεί να μην συνειδητοποιήσει ότι τα σκατά δεν είναι χρυσάφι.

Γι’αυτό, να το αντιμετωπίζετε με συγκατάβαση το Πολάκι.
Στην πραγματικότητα, είναι ένα παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι, που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό.

Η κυρία αυτή σήμερα είναι συντονίστρια για τα ασυνόδευτα παιδιά….

Αυτό λοιπόν που έγραψε το μικρό πολάκι της ψυχικά ασθενούς κυρίας Αγαπηδάκι είναι η απόδειξη του αυτονόητου. Κάναν μια υπεύθυνη που μιλάει για σκατάκια και τουαλέτες και κάπου εκεί μπαίνει το ζήτημα της αριστεράς και το χειρότερο είναι πως θίχτηκαν όχι μόνο οι κυβερνώντες αλλά και το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα κατά κύριο λόγω η απεχθής αριστερή αντιπολίτευση του κόμματος με τον πολλή επαναστάτη Πάνο Λάμπρου.

Εμείς βέβαια δεν κρίνουμε εαν είναι καλή στο έργο της η συντονίστρια ή αν πληροί της προϋποθέσεις για την θέση αλλά το ήθος της όταν κρίνει και εάν κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να κάνουν κακό στο κόμμα και εαν η ηγεσία δεν έχει την τόλμη να τους αποπέμψει δυστυχώς και εδώ θα είμαστε κατηγορηματικοί, δεν θα έχουμε νέο κόμμα αλλά μια ανανέωση της σαπίλας του κόμματος του 3%. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 αποφάσισα να αυτοδιαγραφώ ελέω των κυρίων Κορωνάκη, Λάμπρου, Τζούλιου Συνοδινού, Κώστα Πουλάκη και Δημήτρη Βίτσα για την στάση τους στα ζητήματα των Δημοτικών εκλογών. Αποδείχθηκε μακροπρόθεσμα ηττηφόρα και ότι είχαμε δίκιο. Συγνώμη δεν δεχτήκαμε και δεν θέλουμε να δεχτούμε. Το κόμμα το προσεγγίζω λόγω Τσίπρα εάν όμως δεν μαζέψει τους εν λόγω κυρίους και την τάση τους των 53++, μάλλον θα ναι σύντομη η επιστροφή αλλά το χειρότερο δεν θα είναι αυτό.

Το χειρότερο θα είναι ότι η ηγεσία θα πάρει το μέρος τος και θα ξαναγυρίσουμε πάλι στις ουτοπίες του παρελθόντος. Ο Πολάκης καλά τα είπε, αφήστε αυτούς που τον τρέμουν να του πουν τα παραμύθια της χαλιμάς, δεν πτοείται και το ξέρουμε όλοι μας αλλά τουλάχιστον δεν λέει τις μπαρούφες του ΣΚΑΙ και των συνεπικουρούμενων Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης. Αυτό χωνέψτε το αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ.

Σ.Κ