Ο Μαρινάκης αγόρασε το mega και την ταινιοθήκη του

στις

Με αυτό τον τρόπο μάλλον ξανανοίγει το Mega αφού ο ιδιοκτήτης της Alter ego σχεδιάζει να μπει στην digea μέσω της τηλέτυπος Α.Ε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έχει ήδη αγοράσει και την forthnet, όπου είναι διαχειριστής της δορυφορικής πλατφόρμας της Nova, αγόρασε σήμερα και την Τηλέτυπος ΑΕ με προσφορά 33.999.999 € έναντι των 33.000.000 € που κατέθεσε η κυπριακή Liquorina Limited και κατόρθωσε με αυτό το τρόπο να αποκτήσει και την ταινιοθήκη του MEGA-λου καναλιού αλλά και το σήμα του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντως θα αποκτήσει σημαντική παρουσία τόσο στη συνδρομητική τηλεόραση όσο και στις τηλεπικοινωνίες, λόγω των χιλιάδων συνδρομητών που έχει ο όμιλος Forthnet σε τηλεφωνία, Internet και τηλεόραση.

Tις διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες για την εξαγορά του χρέους της τάξεως των 310 εκατ. ευρώ της Forthnet, επιβεβαίωσε και η διοίκηση της εταιρείας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τίμημα ύψους 40-50 εκατομμυρίων ευρώ, για το σύνολο του δανεισμού.

Επιπλέον, ο εφοπλιστής ενδιαφέρεται και για τη Ναυτεμπορική, καθώς εντός των επόμενων μηνών θεωρείται πιθανό, τόσο η εφημερίδα όσο και τα περιουσιακά της στοιχεία θα βγουν σε πλειστηριασμό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s