Αν το έλεγε ένας βουλευτής της Νέας δημοκρατίας μπορεί να μην μας έκανε εντύπωση αλλά το πως το είπε μια βουλευτής ενός κόμματος που μιλάει για αριστερά-κομμουνισμό και πρόοδο μας φαίνεται εντελώς εντυπωσιακό για τον τρόπο που τα άκρα συναντιώνται και βεβαίως το ότι γράφεται σε αυτό το άρθρο δεν παίρνει μπάλα όλο το ΚΚΕ, πιστεύουμε άλλωστε πως σε ένα κόμμα δεν είναι όλοι ίδιοι.

Κανέλλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έστησε το προσφυγικό για να πάρει Νόμπελ (Video) - Media

Την μπούρδα την είπε αυτή τη φορά η συνεργαζόμενη αλλά βουλευτής με το ΚΚΕ κυρία Λιάνα Κανέλλη. Είπε η κυρία Κανέλλη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άκουσων-άκουσων κατασκεύασε το προσφυγικό για να πάρει ένα νόμπελ που δεν πήρε, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ για να το μεταφράσω το τι ακριβώς ειπώθηκε, κατασκεύασε πολέμους-εξορίστους από τις πατρίδες τους, που πνίγονται στο αιγαίο κατά εκατοντάδες, για ένα νόμπελ και δεν έχει ακόμα ανασκευάσει, και το χειρότερο, πρόκειται για βουλαευτή του ΚΚΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν αν δεν το μάθατε πέρα από τιε σκευωρίες στυλ novartis στο εσωτερικό της χώρας, στήνει και σκευωρίες με κυβερνήσεις στο εξωτερικό, έβαλε τον Πάππα να κάνει την πρόταση για το νόμπελ στη Σουηδία, έβαλε τους Αμερικανούς να βομβαρδίσουν χώρες όπως τη Συρία, έστειλε τους κατοίκους των χωρών αυτών στην Τουρκία και τους έβαλε να περάσουν το Αιγαίο για να σκηνοθετηθεί καλά και η πρόταση για νόμπελ.

Όταν αυτό το άκουσε η κυρία Βούλτεψη, βουλευτής της ΝΔ, ως συνωμότρια των εχθρικών καπιταλιστικών δυνάμεων, διόρθωσε την κυρία Κανέλλη, σημειώνοντας ότι «το γενικό προσκλητήριο για μετανάστες και πρόσφυγες, έγινε πριν το Νόμπελ για να στηθεί μια μπίζνα εκτός μνημονίου».

Δείτε το τραγικό βίντεο παρακάτω

https://www.tvopen.gr/watch/10631/lianakanellhosyrizaesthseprosfygikogianapareinompel

Τα σχόλια δικά σας