Σημαντικό ζήτημα προέκυψε την Τετάρτη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της βουλής κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα διπλώματα οδήγησης.

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος κατήγγειλε ότι στο πλευρό του αρμόδιου υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη βρισκόταν σε ρόλο συμβούλου μέσα στην αίθουσα άνθρωπος ο οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κυκλώματα διαφθοράς και λαδώματος!

«Υπάρχουν δύο πιθανότητες. Είτε ο κύριος υπουργός να μην γνώριζε έτσι ώστε τίθεται θέμα για την επάρκειά του είτε να γνώριζε και να κάνει πως δεν γνώριζε.

Απαράδεκτη η παρουσίαση από τον υπουργό ατύπου συμβούλου που εκπροσωπεί συγκεκριμένων συμφερόντων και υπάρχουν θέματα δικαστικής διερεύνησης» συμπλήρωσε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος ενώ ο κ. Κεφαλογιάννης απάντησε ότι είναι » υποκριτικό να μας εγκαλούν για διαφθορά».

Τέλος ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος μεταξύ άλλων είπε: «Έγινε παρερμηνεία στην ιδιότητα του, άκουσα ότι είναι εδώ. Δεν θα επαναληφθεί είπε ο πρόεδρος. Δεν θέλω να ξέρω αν τον γνωρίζει. Δεν πήρε το λόγο. Δεν είχε καμία σχέση το πρόσωπο με την υπόθεσή μας».

News247